Book

Baila Show & Dining
Bombay Masala
Executive lounge
Browary Food Hall
Gastronomy
Munja
Greek restaurant and bar in Mykonos
Nine's Restaurant & Sports Bar
Olivos Cafe and Restaurant
Lecentano pizza
Port Royal
Sobremesa Tapas Bar
Warsaw Brewery
Browary Warszawskie bakery
Deseo Confectionery & Chocolaterie
Dobro & dobro cafe
Etno Cafe
Good Lood
Vita Cafe
Crazy Butcher
Le Paradox
Piccola Italia & Mediterraneo
ADN Conference Center
Calypso fitness club
Executive lounge
Beauty Zone by Juźwin
ADN Conference Center
Baila Show & Dining
Bakery Browary Warszawskie
Bombay Masala
Calypso Fitness Club
Crazy Butcher
Deseo Pattiserie & Chocolaterie
dobro & dobro cafe
Etno Cafe
Executive Laundry
Executive Lounge
Food Hall Browary
Gastronomy
Good Lood
Hamski Barber
Munja
Mykonos Greek Restaurant & Bar
Nine's Restaurant & Sports Bar
Olivos Cafe & Restaurant
Piccola Italia & Mediterraneo
Lecentano pizza
Sobremesa Tapas Bar
Beauty Zone by Juźwin | Kobielski
Warsaw Brewery
Vita Cafe

Wybierz swój język

Book

Baila Show & Dining
Deseo Pattiserie & Chocolaterie
Bombay Masala
dobro & dobro cafe
Executive lounge
Food Hall Browary
Munja
Greek restaurant and bar in Mykonos
Nine's 
Olivos Cafe and Restaurant
Sakana Sushi Bar
Sobremesa Tapas Bar
Warsaw Brewery
Browary Warszawskie bakery
Deseo Confectionery & Chocolaterie
Dobro & dobro cafe
Etno Cafe
Good Lood
Vita Cafe
Crazy Butcher
Piccola Italia & Mediterraneo
ADN Conference Center
Calypso fitness club
Executive lounge
Hamski hairdresser
Beauty Zone by Juźwin 
ADN Conference Center
Alma
Baila Show & Dining
BAKEN
Bakery Browary Warszawskie
Warsaw Brewery
Bombay Masala
By Juźwin
Calypso Fitness Club
Crazy Butcher
Deseo Pattiserie & Chocolaterie
dobro & dobro cafe
Etno Cafe
Executive Lounge
Food Hall Browary
Good Lood
Munja
Mykonos Greek Restaurant & Bar
Nine's
Olivos Cafe & Restaurant
Piccola Italia & Mediterraneo
Sakana Sushi Bar
Sobremesa Tapas Bar
Vita Cafe
Express

Wybierz swój język

Restauracje

Wszystkie smaki wiosny

Majówka za pasem, więc naszykowaliśmy dla Was wiosenną wyżerkę. Szalejcie i tłumnie przybywajcie!

majowka-nines

W Gastronomji absolutną nowością są cztery wystrzałowe, autorskie koktajle: Blackberry Sidecar, Conniseur’s Garden, Vanilla Beach oraz Mrs. Lavender. W parze z koktajlami idzie nowe menu z zakąskami. Nie przegapcie prawdziwych hitów: Rilette z kaczki z musem jabłkowym, borowikami w majeranku i piklami, smażonych sardynkek podawane z majonezem tom yum i Wasabi lub prasowanego boczku z popcornem z kaszy gryczanej i musem jabłkowym oraz nóżki wieprzowe z musem chrzanowym i ketchupem z palonej cebuli. 

Grecka wiosna zawitała także do Olivos Restauracja, a tam między innymi mix owoców morza, kotleciki jagnięce czy filet z dorady. Dodatkowo dwa rodzaje pizzy oraz deska greckich serów i wędlin. Deserową nowością jest mus czekoladowy oprószony kakao, z gałką lodów i świeżą miętą.  

Wybór przeogromny, wręcz idealny na nadchodzącą majówkę w Warszawie. Ściąga z listą wszystkich otwartych miejsc tutaj.

 

JAK SMAKUJE WIOSNA

Czymś świeżym? Wyjątkowym? Długo wyczekiwanym po zimowej stagnacji? Owszem – 3 razy tak, chciałoby się rzec. I tak właśnie wygląda wiosna w Browarach. 

Oto do kart wszystkich restauracji w naszych skromnych progach zawitały już wyjątkowe, wiosenne pozycje. Któż z nas nie tęsknił za szparagami, koktajlami z nutą wiosennych smaków, za mięsami i owocami morza w nowalijkowym wydaniu? I to wszystko jest i czeka na tych, którzy tęsknili za tą fantastyczną porą roku. 

Dla fanów szparagów, w Pizza Lecentano wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju ‘szparagowe menu’. Na przystawkę polecają się zielone szparagi z szynką parmeńską i jajkiem poche. Dania główne kuszą zupą krem z białych szparagów, pizzą ze szparagami lub tagiatelle z krewetkami tygrysimi i zielonymi szparagami w sosie z sera gorgonzola i zielonego pieprzu. A na dokładkę szparagowa rozkosz pod chrupiącą kruszonką z lodami waniliowymi.  

Dla stęsknionych chwil przy grillu, Crazy Butcher ma najlepsze mięsiwo w mieście, starannie wyselekcjonowane, które już wkrótce będzie skwierczeć na ogniu i kusić zapachem wszystkich wokół! Zapach pieczonych kiełbasek i wspaniale doprawionej karkówki to prawdziwe wejście w wiosnę. 

W karcie NINE’s Restaurant & Sports Bar sporo mocnych zawodników. Do reprezentacji sekcji kuchni dołączyły m.in. Ravioli z Perliczki w sosie truflowym, Tatar z Łososia, Aglio e Olio z Krewetkami i Surf&Turf Quesadilla. Odkryjcie nowe menu i zadecydujcie, która pozycja strzeli gola! Co więcej, od teraz możecie cieszyć się dłużej pysznym jedzeniem i emocjonującą, sportową atmosferą.  

Wiosenna, orzeźwiająca, morska bryza nadciąga z Port Royal MINI! Do karty zawitały ukochane przez Warszawiaków PortRoyalowe klasyki. Smakoszy owoców morza skusi na pewno zupa skandynawska z warzywami, dorszem, oliwą szczypiorkową i grzanką, macka ośmiornicy z pikantnym sosem chimichurri czy też przebojowe, kremowe risotto z owocami morza.