Świateczna oferta w restauracjach w Browarach (również catering!)
Nasze wspaniałe restauracje przygotowały ciekawe oferty dla wszystkich którzy mają ochotę przekąsić coś świątecznego na mieście, bądź zamówić na wynos na swoją własną kolację wigilijną. Polecamy tę opcję wszystkim zabieganym, lub tym którzy wolą czas świąteczny w większej części spędzić z bliskimi.
EXECUTIVE LOUNGE
Wyśmienita kuchnia Fusion, w nowoczesnym wydaniu. Kuchnia Executive jest bogata w smaki i kolory. W menu znajdziecie między innymi: Spring Rolls, tatar z wołowej polędwicy czy wołowe carpaccio to tylko niektóre z nich. Na nieco większy głód nada się sałatka cezar z krewetkami czy Bowle z krewetkami, tuńczykiem lub wołowiną i wakame, ryżem i musem z wasabi.
Kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., 500 662 180
DESEO
DESEO ma w tym roku w planach zarówno bestsellerowe świąteczne monoporcje jak Santa Cap czy Rudolf, jak i świąteczne keksy, torty czy DESEO Piernik. To pozycje idealne na spotkania grudniowe, jak i oczywiście zestawy prezentowe! Większość świątecznych propozycji pojawi się w DESEO u nas od 1.12!
Kontakt: Katarzyna Domosud, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel. 882 160 145
Natalia Sitarska, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 504 021 280
NINE’S
W świątecznej ofercie NINE’S znajdziecie m.in. tatar z łososia atlantyckiego, veloute z borowików, sandacz w chrupiącej łusce ziemniaczanej na chucrut z suszonymi borowikami.
Brzmi smacznie? A co powiecie na rillettes z kaczki? To wszystko i jeszcze więcej do złapania w NINE’S. Po szczegóły zapraszamy do kontaktu bezpośrednio z restauracją!
Kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
MUNJA
W świątecznym menu Munji dostępne są takie pozycje jak deska wędlin pieczystych z pasztetem, szynką dojrzewającą , grzybami marynowanymi, sałatka ze śledzia z jabłkiem, smażona ryba w panko z ziołami, krokiety z kapustą i grzybami czy bigos z dziczyzną. Nie zabranie polskiego klasyku czyli pierogów z kapustą i grzybami. Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu z restauracją!
Kontakt: Yulia Ischenko, Event & Marketing Manager, 509 069 440
OLIVOS
W Olivosie, czyli restauracji serwującej dania z kuchni śródziemnomorskiej znajdziecie takie przysmaki jak baba ganoush, śledzie w korzennej zalewie, barszcz czerwony z uszkami, pierogi ruski i z kapustą i grzybami czy rybę po grecku. Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu z restauracją!
Kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,
te. 667 779 902
BROWAR WARSZAWSKI
Każdy kto choć raz posmakował dań z Browaru Warszawskiego (nr. 1 na trip Advisor!) wie, że ich kuchnia jest naprawdę wyjątkowa… W ramach oferty świątecznej dostaniecie m.in. szyję jagnięcą zamarynowaną w specjalnych przyprawach dalej grillowana w Josper Grillu. Następnie gotowana metodą sous vide do wydobycia prawdziwego, soczystego smaku. Podawana z chipsami z kapusty kiszonej, boczniakiem mikołajkowym i żurawina marynowaną z chilli i limonką. Musimy namawiać dalej? Zapraszamy do kontaktu bezpośrednio z restauracją.
Kontakt: Adrian Kołodziejczyk, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,
tel. 798 001 105
Sebastian Figat, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,
tel. 797 737 633