Book

Baila Show & Dining
Bombay Masala
Executive lounge
Browary Food Hall
Gastronomy
Munja
Greek restaurant and bar in Mykonos
Nine's Restaurant & Sports Bar
Olivos Cafe and Restaurant
Lecentano pizza
Port Royal
Sobremesa Tapas Bar
Warsaw Brewery
Browary Warszawskie bakery
Deseo Confectionery & Chocolaterie
Dobro & dobro cafe
Etno Cafe
Good Lood
Vita Cafe
Crazy Butcher
Le Paradox
Piccola Italia & Mediterraneo
ADN Conference Center
Calypso fitness club
Executive lounge
Beauty Zone by Juźwin
ADN Conference Center
Baila Show & Dining
Bakery Browary Warszawskie
Bombay Masala
Calypso Fitness Club
Crazy Butcher
Deseo Pattiserie & Chocolaterie
dobro & dobro cafe
Etno Cafe
Executive Laundry
Executive Lounge
Food Hall Browary
Gastronomy
Good Lood
Hamski Barber
Munja
Mykonos Greek Restaurant & Bar
Nine's Restaurant & Sports Bar
Olivos Cafe & Restaurant
Piccola Italia & Mediterraneo
Lecentano pizza
Sobremesa Tapas Bar
Beauty Zone by Juźwin | Kobielski
Warsaw Brewery
Vita Cafe

Wybierz swój język

Book

Baila Show & Dining
Deseo Pattiserie & Chocolaterie
Bombay Masala
dobro & dobro cafe
Executive lounge
Food Hall Browary
Munja
Greek restaurant and bar in Mykonos
Nine's 
Olivos Cafe and Restaurant
Sakana Sushi Bar
Sobremesa Tapas Bar
Warsaw Brewery
Browary Warszawskie bakery
Deseo Confectionery & Chocolaterie
Dobro & dobro cafe
Etno Cafe
Good Lood
Vita Cafe
Crazy Butcher
Piccola Italia & Mediterraneo
ADN Conference Center
Well fitness
Executive lounge
Hamski hairdresser
Beauty Zone by Juźwin 
ADN Conference Center
Alma
Baila Show & Dining
BAKEN
Bakery Browary Warszawskie
Warsaw Brewery
Bombay Masala
By Juźwin
Well Fitness
Crazy Butcher
Deseo Pattiserie & Chocolaterie
dobro & dobro cafe
Etno Cafe
Executive Lounge
Food Hall Browary
Good Lood
Munja
Mykonos Greek Restaurant & Bar
Nine's
Olivos Cafe & Restaurant
Piccola Italia & Mediterraneo
Sakana Sushi Bar
Sobremesa Tapas Bar
Vita Cafe
Express

Wybierz swój język

Ludzie tworzą Browary

To, że jesteś w wyjątkowym miejscu na mapie Warszawy, już pewnie wiesz.

Teraz możesz dowiedzieć się, kto za tym wszystkim stoi.

Oto ludzie, którzy tworzą Browary Warszawskie. Dla Was i z Wami.

Poznaj twórców tutejszych restauracji, kawiarni i punktów usługowych.

Kawiarnie

Michal Paleta

Bakery Browary Warszawskie

_Bartłomiej Rychcik i Michał Paleta_ $Stworzyli polsko-francuską piekarnię, która z daleka kusi wszystkich przechodniów zapachem świeżo pieczonego chleba. Wpadnij spróbować słynnego już croissanta, cruffina lub robionej na miejscu kanapki. $
Deseo chef

Deseo Patisserie & Chocolaterie

_Natalia Sitarska i Łukasz Smoliński_ $Podobno u każdego z nas jeden ze zmysłów dominuje nad innymi. Deseo słodko przeczy tej teorii udowadniając, że da się stworzyć desery, które są jednocześnie zdumiewająco piękne i obłędnie pyszne. $
Inna & Oleg Yarovyi

dobro & dobro cafe

_Inna & Oleg Yarovyi_ $Twórcy kawowego raju dla spragnionych finezyjnych arcydzieł. Tutaj kawa z tonikiem to już żadna innowacja. Wpadaj na ich Cappu Orange, o którym można by napisać pracę naukową oraz na pyszne śniadania. $
Joanna Kubowicz, Yana Savkevych, Nazarii Savkevych

Vita Cafe

_Joanna Kubowicz, Yana i Nazarii Savkevych_ $Nim wstanie świt, oni już są na nogach, abyście od rana mogli rozkoszować się całą gamą ciast, ciasteczek i deserów. Nie znajdziesz w nich polepszaczy, za to bez trudu wyczujesz włożone w nie serce. Skuś się także na pączki – codziennie inne, codziennie świeże i w zaskakujących smakach. $
Good Lood

Good Lood

_Krakowska manufaktura lodów_ $Śmietankowa i bezmleczna rozpusta języka zwana lodami. Spróbuj ich „śmietanki ze Skały” i „karmelu z różową solą himalajską” lub ich beznabiałowej „polskiej truskawki”, która naszym skromnym zdaniem jest sorbetowym mistrzostwem świata.$
Etno

Etno Cafe

Obsługa dba, aby boskie napary rodem z cenionej wrocławskiej palarni kawy Etno na dobre rozgościły się w Warszawie. Pokochasz smak ich kawy i pewnie nie zamienisz na inny. Żeby nie było, że nie uprzedzaliśmy! $

Restauracje

Chefowie i twócy konceptów

Food Hall Browary

_Chefowie i twórcy konceptów_ $Wprowadzą Cię w świat dań szybkich, smacznych i bez rezerwacji. Odkryj pizzę z owocami morza, zagryzaj soczystego burgera, bułę ze śledziem lub neapolitańską kanapkę panuozzo, siorbnij ramen i zakończ koktajlem w imponującym Barze Centralnym.$
Marcin Kulczyk

Baila Show & Dining

_Marcin Kulczyk_ $Wywołał spore zamieszanie współtworząc niespotykany koncept gastronomiczno-rozrywkowy. Tu w weekendowe wieczory odkryjesz w sobie latynoskie oblicze próbując tutejszej kuchni i koktajli, słuchając muzyki na żywo i biorąc udział w show, jakiego nie widziała jeszcze stolica. $
Artur Oleksy

NINE's Restaurant & Sports Bar

_Artur Oleksy_ $W NINE’s serwuje dania kuchni polskiej z twistem azjatyckim. Wysokie standardy oraz zasadę FAIR PLATES WELL SERVED przekłada na codzienną pracę. Urozmaicił kartę NINE’s w starannie dobraną selekcje steków. To pod jego okiem powstają kultowe już NINE’s PRETZEL’s. $
Eitan Doron

Alma

_Eitan Doron_ $Z branżą kulinarną związany jest od 22 lat. Doświadczenia zdobywał w Izraelu, Włoszech, Australii, Danii, Nowej Zelandii, Austrii i Hiszpanii. Był szefem kuchni w David Citadel Hotel w Jerozolimie, który zajął 4. miejsce najlepszych hoteli w rankingu Conde Nast Traveler na Bliskim Wschodzie. Prowadził restaurację w Melbourne, która znalazła się w pierwszej dziesiątce "Half Acre". Kuchnia, którą tworzy nie podąża za światowymi trendami, to mieszanka oryginalnych smaków i wspomnień z dzieciństwa.$
Theodoros Vogdanos

Mykonos Greek Restaurant & Bar

_Theodoros Vogdanos_ $Dba o jak największą autentyczność swoich dań. Najlepsza oliwa z oliwek, sery, przyprawy, zioła i wiele innych, znanych tylko rodowitemu Grekowi, składników sprowadza prosto ze swojej ojczyzny. Usiądź przy stole i zasmakuj prawdziwej greckiej kuchni. $
RAHIMLI FUAD

Browar Warszawski

_RAHIMLI FUAD_ $Kulinarną karierę rozpoczynał w Stambule i w Dubaju, następnie przeniósł się do Europy. Szkolił się i pracował w najlepszych restauracjach na świecie. Z pasją tworzy pyszne i zachwycające wizualnie potrawy czerpiąc inspiracje z wielu zakątków świata, które przekraczają oczekiwania naszych Gości. Z wyjątkową dbałością o szczegóły starannie dobiera składniki najwyższej jakości, aby każdy posiłek był arcydziełem. Uwielbia dania z grilla opalanego węglem lub drewnem. $
Patryk Szaniawski

Sobremesa Tapas Bar

_Patryk Szaniawski_
Ibrahim Noureldin

Olivos Cafe & Restaurant

_Ibrahim Noureldin_$ Ibrahim zapewnia, że będziesz zachwycać się daniami inspirowanymi tradycyjną grecką kuchnią w nowym wydaniu. Dolicz do tego gościnność i chęć do zabawy gospodarzy – gwarantujemy, że zostaniesz stałym gościem.$
Daniel Saczuk

Gastronomja

_Daniel Saczuk_ $W Gastronomji szykuje prawdziwy raj dla mięsożerców. Skosztuj wolno pieczonych żeber wołowych, wieprzowych i jagnięcych lub zanurz nóż w przyrządzanych przez niego stekach z sezonowanej wołowiny. $
Lukasz Piotrowski

Munja

_Łukasz Piotrowski_ $Serwuje oryginalne dania znad Adriatyku wprost z buchającego płomieniami grilla. Specjały kuchni czarnogórskiej, serbskiej czy chorwackiej zna jak rodzime, a stopniem gotowania pasty zawstydziłby niejednego Włocha. Przygotuj się na prawdziwą ucztę bez granic! $
Executive Lounge

Executive Lounge

Bombaj Masala

Bombaj Masala Wola

Usługi

Juźwin

Strefa Piękna by Juźwin

_Jarek Juźwin_ $Jarosław Juźwin to nie tylko specjalista, lecz także pasjonat, którego prace regularnie pojawiają się w najważniejszych magazynach modowych. Jego kreatywność docenić można nie tylko korzystając z usług jego autorskiego atelier, ale także na ekranie w programie „Pytanie na śniadanie” $
ADN Centrum Konferencyjne

ADN Centrum Konferencyjne

ADN Centrum Konferencyjne
Executive Laundry

Executive Laundry

Executive Laundry
patern

Delikatesy i Winebary

Crazy Butcher

Crazy Butcher

_Filip Weka_ $Współwłaściciel marki mięsnych delikatesów, w których można oszaleć ze szczęścia. Dla wielu - rzeźnik numer jeden w Warszawie. Wpadaj po najlepsze steki w mieście lub zachwyć się jagnięcina z własnego mazurskiego gospodarstwa.
Iga

Piccola Italia & Mediterraneo

_Iga Loranc_ $Nawet we Włoszech trudno znaleźć kogoś, kto z taką pasją jak ona doradzi Ci przy wyborze śródziemnomorskich produktów. A jest w czym wybierać, bo półki Piccola Italia pomieściły ponad 2500 produktów najwyższej jakości – serów, wędlin, past, trunków, kaw i innych cudowności.$

Ludzie

Browarów Warszawskich