Wybierz swój język
Wybierz swój język
Wybierz swój język
„Crazy” w nazwie CRAZY BUTCHER w Browarach Warszawskich potraktować można spokojnie jako obietnicę szalonej przyjemności, którą odczujesz wgryzając się w ich wędliny, mięsa i inne tuszki. Bo CRAZY BUTCHER to dla wielu rzeźnik numer jeden w Warszawie. Ich dostawcy długo i uczciwie pracowali na zaufanie załogi tego rzeźnika, a to przełożyło się na zaufanie Klientów. „Win-win” – można by rzec po angielsku, co (przyznasz) czytane na głos brzmi nieco jak kwicząca świnka :)
Oprócz wieprzowiny ciachną Ci tu na miejscu najlepsze partie wołowiny w mieście, a „plastrem na całe zło dzisiejszych czasów” mogą stać się dla Ciebie plastry ich niebywale świeżych wędlin. A jeśli wolisz, to chrup drób. Ten też mają tu tak dobry, że można by z warszawska zawołać „o kurka!”.
Skąd ta jakość i staranność zaopatrzeniowa precyzyjna niczym ostrze tasaka?
"Wszystkiemu winne rosnące wymagania Polaków. Popyt na jakościowe mięso i jakościową żywność rośnie, bo świadomość konsumentów jest coraz większa." – uważa Filip Weka, współwłaściciel marki.
Drugą nóżką w galarecie sukcesu CRAZY BUTCHER jest też ich własne gospodarstwo na Mazurach (niedaleko Gołdapi), gdzie hodowane są między innymi mięsne rasy krów i owiec. Wszystko po to, żeby nikt nie beczał, że „mięso jak mięso”. Tu mięsiwa naprawdę mają smak, za co dalibyśmy się pokroić ;)
To właśnie tutaj zaopatrzysz się w najlepsze steki w mieście, ale nie każdy wie, że tutejsza jagnięcina to również sztos nad sztosy. Gwarantujemy, że jak już jej spróbujesz, to nie będziesz w nas rzucał mięsem, tylko wpadniesz do nich po więcej i więcej, i więcej.
Adres:
ul. Krochmalna 61
Czynne
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.