Port Royal MINI: Krokiety z tuńczyka, dorada i shrimp popcorn
Le Paradox: Seafood platter w towarzystwie białego wino prosto z Francji
Dobro & dobro cafe: Bajgiel z mozzarellą i trio pomidorowym
Bakery Browary Warszawskie: Croissant z migdałami
Vita Cafe: "Sernik Agnieszki"
Good Lood: Lody o smaku polskiej truskawki i palonego karmelu
DESEO Patisserie & Chocolaterie: Pistachio cheesecake
Crazy Butcher: Stek Rib Eye z polskiej Jałówki
Food Hall Viet nem: Makaron Fried Pho noodle
Food Hall Boston Burger: Double cheeseburger
Food Hall OCTO Pasta | Pizza: Makaron z krewetkami w sosie truflowo - śmietanowym
Food Hall a’ Panu occo’?!: Panuozzo z pastrami
PRZYJDŹ DO NAS, SPRAWDŹ BROWAROWE BESTSELLERY I UTWÓRZ WŁASNĄ LISTĘ TOP OF THE TOP!
TOP OF THE TOP
Sprawdź browarowe bestsellery, które trzeba spróbować!
Gastronomja: Tatar wołowy siekany przy stoliku, podawany z chlebem własnego wypieku
Munja: Gurmańska pljeskavica - 300 gramów siekanej wołowiny z dodatkami
Sobremesa Tapas Bar: Cerdo tirado - szarpana łopatka wieprzowa w baskijskiej marynacie
Japonka: Tatar z łososia z guacamole z awokado i ryżowym płatkiem z nori
Japonki: Kwadratowe sushi
Browar Warszawski: Steki z grilla na palonym drewnie i piwa prosto z warzelni
Mykonos Greek Restaurant & Bar: Kalmar z grillowanymi ziemniaczkami i świeżą sałatką
Olivos Cafe & Restaurant: Pulpetes czyli klopsiki wołowo-jagnięce ze świeżymi ziołami i sosem pomidorowym
NINE’s Restaurant & Sports Bar: Bulgogi Chopped Steak z siekanej wołowiny z wieprzowiną z grilla