Wielkanocne specjały prosto z Browarów Warszawskich
Tradycja gotowania wielkanocnych dań w domu ma swój niepowtarzalny urok i dla niektórych jest nieodłączną częścią spędzania świąt. Jednak dla tych, którzy chcą odciążyć się z obowiązków kuchennych oraz poświęcić czas rodzinie i przyjaciołom możliwość zamówienia cateringu lub wyjścia do restauracji to doskonałe rozwiązanie. Zachęcamy do odwiedzenia Browarów Warszawskich - które przygotowały bogatą ofertę wiosenno-wielkanocną - i do składania przedświątecznych zamówień!
CRAZY BUTCHER
Do 23.03 możecie składać zamówienia na wyroby wielkanocne na wynos ze specjalnego świątecznego menu Crazy Butcher.
A jeśli nie macie jeszcze pomysłu na wielkanocny upominek dla rodziny lub przyjaciół, to idealnym pomysłem są pięknie zapakowane boxy od Crazy Butcher. Wystarczy wybrać ulubione produkty, a my spakujemy je w eleganckie opakowanie, gotowe do wręczenia! Zamówienia na boxy przyjmujemy w naszym sklepie w Browarach.
Napiszcie, zadzwońcie lub zamówcie osobiście: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., +48 725 119 120
BAKERY BROWARY WARSZAWSKIE
Do 25.03 (poniedziałek) możecie zamawiać chleby oraz specjalne świateczne wypieki, m.in. danish z białą kiełbasą, panettone classico i mazurek ala Bakery.
Zamawiać można osobiście w lokalu lub przez Instagrama i Facebooka. Odbiory zamówień w dniach 29-30.03 (piątek 7:00-20:00 i sobota 8:00-18:00).
W poniedziałek wielkanocny Bakery będzie otwarte w godzinach 9:00-16:00.
DESEO
W tym roku na Wielkanoc prezentujemy pyszne nowości, które sprawią, że tegoroczne święta będą niezapomniane.
Specjalnie dla Was przygotowaliśmy dwa bardzo orzechowe mazurki (orzech laskowy i pistacjowy) oraz keksy w trzech odsłonach (bakaliowy, pistacjowy oraz lemon & poppy).
Zamówienia na ofertę świąteczną można składać do środy, 27.03, zarówno w naszych lokalach, jak i online na stronie: https://deseopatisserie.com/wielkanoc/
WYRAJ
Przed nami Jare Gody, podczas których celebrujemy moc odradzającej się przyrody i nadejście wiosny! Z tej okazji zapraszamy Was na wyjątkową, pierwszą wiosenną noc!
Szef Kuchni przygotował dwie uczty Dziewanny i Jaryły ze smakami, które wprowadzą Was w prawdziwie wiosenny nastrój. Kolację dopełni występ zespołu Córy Mary, a zakończymy ją rytuałem topienia Marzanny, czyli na dobre pożegnamy się z zimą!
Świętujcie i cieszcie się z nami w ten radosny wieczór! Rezerwacje: +48 570 010 570, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
BOMBAJ MASALA
Tych z Was, którzy nie przepadają z tradycyjną polską kuchnią w świątecznym wydaniu, zapraszamy na obiad lub kolację w indyjskim stylu - w Wielką Sobotę i Wielki Poniedziałek od 12.00.
Tymczasem zachęcamy do rozpoczecia wiosny w Bombaj Masala - w dniach 21-27.03 zapraszamy na wiosenne Thali z okazji Święta Holi, czyli Początku Wiosny
KAWĘ POPROSZĘ...
Lubicie degustacje? Jeśli tak, to koniecznie zajrzyjcie do Browarów Warszawskich 20.03.
Będziemy gościć coffe truck. To okazja do spróbowania nowych rodzajów kawy Tchibo Eduscho, które wkrótce trafią do sklepów.
Czy może być coś przyjemniejszego niż kubek świeżo zmielonej kawy, wypity o poranku w Browarach Warszawskich? ;-)
Wiosna, ach to Ty!
Śledźcie najnowsze informacje także na naszych social mediach: (Fb: Browary Warszawskie, Ig: browarywarszawskie).