Coca-Cola Warsaw Cookout powraca!
Po zeszłorocznym sukcesie Coca-Cola Warsaw Cookout powraca! Drugi akt tej opowieści rozegra się 27 i 28 września w Food Hall Browary. Miejscu, gdzie surowa, postindustrialna architektura staje się sceną dla szefów kuchni z wyróżnionych restauracji z całego świata. Zaprosiliśmy wizjonerów, których restauracje na co dzień zdobią gwiazdki lub rekomendacje legendarnego przewodnika Michelin.
Ich zadanie?
Rzuciliśmy im wyzwanie, które wymaga odwagi: przełożyć całą swoją filozofię, lata doświadczeń i setki przepisów na język jednego, mistrzowskiego dania. Dostępnego tu i teraz, w przystępnej, festiwalowej formie i cenie. A warunek jest jeden: każdego dnia spod ich rąk wyjdzie limitowana seria zaledwie 400 dań. Na scenę wkraczają kulinarni mistrzowie z różnych stron świata: włoski wizjoner Michelangelo Mammoliti, szalenie utalentowany Alain Weissgerber z Austrii, mistrz greckiej kuchni Panagiotis Giakalis oraz Juan d’Onofrio – geniusz argentyńskiego grilla ze stolicy Hiszpanii. Nie zabraknie też reprezentanta Polski – w tej roli wystąpi Rube Salam, szef kuchni z doskonale znanego warszawiakom Concept 13.
To będzie epickie zderzenie. Precyzja i skupienie mistrzów spotkają się z bezkompromisowym, miejskim luzem Browarów Warszawskich. Wejdziecie do miejsca, gdzie zapach autorskich dań miesza się z dźwiękami muzyki i gwarem rozmów, a idealnie zimna Coca-Cola Zero Cukru dopełni wrażeń wyjątkowej chwili, pomiędzy rytmem ulicy, a wyrafinowaną kuchnią.
Dajemy Wam szansę, by doświadczyć czegoś, co do tej pory było zarezerwowane dla nielicznych. To dwa dni dla tych, którzy wiedzą, że magia nie zależy od ceny, ale pasji wybitnych talentów i bycia razem.
Dla odwiedzających festiwal mamy wyzwanie. Zbierz 5 dań od każdego z szefów kuchni, dodaj do nich dwie Coca-Cola Zero Cukru i odbierz festiwalowy prezent.
Chcesz zgarnąć festiwalowy merch?
To proste:
1. Kup 5 dań od naszych szefów kuchni.
2. Dodaj 2 butelki Coca-Cola Zero Cukru.
3. Z dowodami zakupu zgłoś się do naszego punktu po nagrodę!