Czerwiec w BAKEN zapowiada się wybornie!
BAKEN nie zwalnia kroku – czerwiec obfituje w wydarzenia dla smakoszy comfort food. Będzie gotowanie „na cztery ręce”, „kolacja sielanka” i coś dla koneserów dobrego wina. Sprawdźcie!
BAKEN przygotował dla Was serię wyjątkowych wydarzeń kulinarnych, które umilą początek lata. Czerwiec będzie pełen niezapomnianych smaków i wrażeń, także dzięki naszym specjalnym gościom i ich unikalnym kreacjom. Sprawdźcie, co dla Was przygotowaliśmy!
15.06 – Pop-Up Mariusz Mac x BAKEN, czyli kolacja „na cztery ręce”, czyli polski comfort food w nowoczesnym wydaniu
Weekend rozpoczynamy od wyjątkowego wieczoru, podczas którego Michał Toczyłowski ugości w kuchni BAKEN Mariusza Maca, właściciela Lekko CBD i miłośnika polskiej kuchni. Razem przygotują kolację z polskim comfort foodem w nieco odświeżonym, nowoczesnym wydaniu. To doskonała okazja, aby spróbować klasycznych dań w zupełnie nowej odsłonie.
Godziny rezerwacji: 17:00 | 19:00 | 21:00
Aktualnie otworzyliśmy listę rezerwową pod mailem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
22.06 – „Kolacja sielanka”
Kolejnym punktem czerwcowego kalendarza BAKEN jest „Kolacja sielanka”. Zapraszamy Was na wieczór pełen relaksu, przy muzyce, w towarzystwie wina i letniego comfort foodu. To idealna propozycja na spędzenie ciepłego, letniego wieczoru w przyjemnej atmosferze.
Informacja o rezerwacjach pojawi się wkrótce na IG @baken.piekarnia.
28.06 – Wine Guest Shock
Na zakończenie czerwca cykliczne wydarzenie, które bardzo lubicie – Wine Guest Shock. To luźny wieczór z comfort foodem i dobrym winem. Kartę win BAKEN przejmuje Przemek Morawski z Vininowa, który przygotuje dla Was selekcję butelek spoza stałej oferty. Opowie Wam o każdej z nich!
Nie przegapcie tych wyjątkowych wydarzeń i zarezerwujcie stolik telefonicznie 574 840 890 lub przez mojstolik.pl.