Kolacja degustacyjna z finalistą MasterChefa w Browarze Warszawskim
Czy są tu jacyś fani MasterChefa? Mamy dla Was niecodzienną wiadomość! Możecie wziąć udział w kolacji, którą przygotuje Maciej Pisarczyk, finalista popularnego programu telewizyjnego.
Na wyjątkową kolację degustacyjną, która odbędzie się 18 maja zaprasza szef kuchni Browaru Warszawskiego Faud Rahimli, który tego dnia będzie gotować wspólnie z Maciejem Pisarczykiem, finalistą 12. edycji programu MasterChef.
Kucharze zabiorą was w niezapomnianą podróż kulinarną. Łącząc klasyczne smaki z nowoczesnymi technikami zaprezentują kuchnię Browaru Warszawskiego w nowej odsłonie. Tego nie można przegapić!
18 MAJA | 18:00 i 20:30, BROWAR WARSZAWSKI
MENU DEGUSTACYJNE
|Amuse Bouche|
Rak, Szyja Jagnięca, Tatar
|Przystawka|
Troć fiordowa, Maślanka
|Danie Główne|
Kaczka, Żółty Burak, Wiśnia
|Deser|
Truskawki, Słód Pszeniczny
|290 zł za osobę|
|Możliwość Beer Pairingu płatnego dodatkowo 40 zł|
Liczba miejsc jest ograniczona, także zachęcamy do składania rezerwacji na Facebooku https://fb.me/e/53Usn3x5l oraz przez google form: https://forms.gle/Rd86QXFJ6ygQUBYaA
Zapraszamy!