Z miłości do morza
Tutaj nie ma mowy o rutynie. W Port Royal pierwsze skrzypce gra morze i wszystko to czym Matka Natura je obdarzyła. Karta trafia w gusta i podniebienia zarówno gości lubiących dania kuchni zimnej, jak i ciepłej, tradycyjną klasykę, czy bardziej wykwintne warianty.
Nad wszystkim pieczę sprawuje Szef kuchni Miłosz Sroka, który zadbał również o to, abyś wszystkie dania mógł dzielić z bliskimi.
Jeżeli zaś najdzie Cię ochota na coś bardziej speciality, możesz sięgnąć po różnego rodzaju: ostrygi, w aż trzech rożnych odsłonach (fine de claire, belon i gilardeau), langustynki, przegrzebki z fasolowym hummusem, czerwone krewetki sycylijskie, popcorn krewetkowy, małże, homary, macki ośmiornicy, vongole.
Morze to nieprzebrany, bogaty aglomerat kulinarnych uniesień i przyjemności. Ważne, BY czerpać z niego odpowiedzialnie.
Miłosz Sroka
Szef Kuchni
Na fali
Różnorodności
Jeśli ryby stanowią podstawę Twojej codziennej diety i nie umiesz przejść obojętnie obok potraw robionych na ich bazie - Port Royal oferuje bogaty wybór klasyków, wśród których na pewno znajdziesz coś dla siebie: fish&chips, rybne tatary, krokiety z tuńczyka, mule w różnych odsłonach, dwie zupy do wyboru (na bazie dorsza lub okonia) czy klasyczne ryby w różnych wydaniach: dorada w wydaniu koreańskim czy szkocki łosoś w sosie kaparowo-cytrynowym i wiele więcej...
CO JESZCZE?
Musimy wspomnieć, że Port Royal w ofercie ma również starannie wyselekcjonowaną kartę win, która idealnie wkomponuje się w każde zamówione przez Ciebie danie, podbijając smak i wyciągając z niego wszystko co najlepsze.
Brzmi dobrze? Zatem nie odwlekaj przyjemności i jak najszybciej odwiedź Port Royal, by rozkoszować się pięknem wnętrza i na nowo odrywać smaki morskich doskonałości.
Obiecujemy, że na jednej wizycie nie poprzestaniesz!