Kulinarny świat Gastronomji
Szef kuchni Gastronomja Restauracja zjadł przysłowiowe zęby na dopieszczaniu podniebień warszawskich mięsożerców. Fach zdobywał i rozwijał w tak znanych lokalach, jak „Soul Kitchen”, „U kucharzy” czy „Żebra i kości”. A dziś gości pieści razem ze swoją załogą nie tylko mistrzowsko sprawionym mięsem, ale też wykwintną zupą rakową i innymi rarytasami.
Gastronomja to połączenie kulinarnych tęsknot znad Wisły i Sekwany, uzupełnione smakami z innych zakątków Europy. Najwięcej satysfakcji odnajdą tu amatorzy mięsa - ale nie tylko - którzy mogą przebierać wśród wolno pieczonych żeberek wołowych, wieprzowych i jagnięcych, a także doskonałej jakości steków z sezonowanej wołowiny. Ofertą Ganstronomji nie będą zawiedzeni także fani muzyki na żywo – na stojącym tu pianinie regularnie wybrzmiewa muzyka soul i jazz, aby przypomnieć najlepsze kulinarne tradycje przedwojennej Warszawy.
Przybywajcie, kąsajcie i mlaskajcie z zachwytu!