Przegląd nowości w kawiarniach
Wiosna w kubkach:
Latte Truskawkowa – kawa z dodatkiem naturalnego puree truskawkowego, łagodną pianką i liofilizowanymi truskawkami
Matcha Lawendowa - połączenie matcha latte z delikatnym kwiatowym smakiem lawendy
Cappu Orange - podwójne espresso przedłużone sokiem pomaranczowym
Latte Banan-Biała Czekolada – delikatne latte o smaku bananowym z polewą z białej czekolady i mleczną pianką
Poszerzona oferta wege:
Bagietka z fetą i pieczoną marchewką
Bajgiel z hummusem, burakiem i wędzonym TOFU
Kieszonka 4 sery – weganska
Kieszonka Wege Kebab – wegetarianska
Lemoniada grejpfrutowa oraz lemoniada pomarancza-marakuja
Frappe czekoladowe z miętą
Tonic espresso
Quiche na ciepło- wytrawna tarta, klasyk kuchni francuskiej
Wiosenne kanapki, bazujące na sezonowych warzywach (ogórek, rzodkiewka, kiełki, szpinak), ale różniące się bazą. Może nią być: pastrami (wołowina), szynka serrano i czerwone pesto czy kotlet warzywny (wersja weganska).
Mrożona latte po wietnamsku – zatopiona w słodkim skondensowanym mleku aromatyczna kawa przelewowa
Tonicpresso: cherry lub spicy ginger
Blue latte (z syropem jagodowym i bławatkiem)
Napoje na ciepło: napar z hibiskusa i napar miętowy z klitorią
Napoje na zimno: koktajl mango lassi, lemoniada lawendowa i lemoniada ogórkowa z miętą
Peanut lover - lody o smaku masła orzechowego z karmelem i pokruszonymi orzeszkami arachidowymi
Pistachio foodporn - lody pistacjowe z crumble waniliowym i chrupiącą praliną
Pecan lover - kremowe lody o smaku orzechów pecan z crumble waniliowym, kremem na bazie czekolady karmelowej i słone precelki
Crazy hazelnut - lody o smaku orzecha laskowego z crumble waniliowym, kremem czekoladowo-orzechowym i orzechami laskowymi w karmelu
Musicie spróbować wszystkiego!